Hem Tjänster
 
Tjänster
home serviceTillsammans sätter vi samman en lösning som passar dig. Oavsett om du behöver en storstädning av huset eller regelbunden rastning av hunden såhittar vi tillsammans ett avtal som motsvarar dina behov.
Eftersom vi har F-skattebevis har du möjlighet att få skatteavdrag med 50% av arbetskostnaden avdragen direkt i fakturan. Läs mera om avdrag för hushållsnära tjänsterLäs vidare nedan om våra tjänster för Företag och Privatpersoner

Företagstjänster

cleaning office

Vi utför all slags städning på kontor och i andra kommersiella lokaler. Vi arbetar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg.
Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.Vad ingår i kontorsstädning? Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för städning utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg.
Exempel nedan på en uppdragsbeskrivning för städning av kontor.

Öppna exempel

Arbetsområde Arbetsbeskrivning
Kontor Tömma papperskorgar
Dammtorka fria ytor på skrivbord
Dammtorka fria ytor i bokhyllor och på fönsterbrädor
Dammtorka bordsarmaturer, kontorsmaskiner och telefoner
Dammsuga och våttorka golv
 spacer
Korridorer och entre Dammtorka fria ytor på möbler
Dammsuga och våttorka golv
 spacer
Konferensrum Tillsynsstädning
 spacer
Arkiv, förråd Dammsuga och våttorka golv
Dammtorka fria ytor, hyllor
 spacer
Kök, fikarum Disk och arbetsbänk avtorkas
Bord avtorkas
Tömma papperskorgar
Dammsuga och våttorka golv
Diskmaskin fylls och töms sedan på ren disk.
Mikrovågsugn avtorkas invändigt Ta bort fläckar från skåpluckor
 spacer
Toaletter Rengöring av sanitetsporslin och speglar
Duschar tvättas vid behov.
Fylla på förbrukningsprodukter
Tömma papperskorgar
Golv våttorkas
 spacer
IT-städ Damma av datorutrustningen
 spacer
Returpappers behållare Tömning sker vid varje arbetsstation
 spacer
Övrigt Dammsugning av stolsitsar
Avtorkning av hyllor för ytterplagg med mera
Avfläckning vid/på strömbrytare, dörrfoder och handtag
Avtorkning av golvsocklarPrivata Tjänster

Känslan som infinner sig när man kommer hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht, är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig.

Har du precis köpt en ny platt-TV? Du bor kanske själv och har svårt att montera den på egen hand.

Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop med tvättning, strykning och alla andra uppgifter som fyller all din lediga tid?
Bävar du inför tanken på att öppna dörren till ert förråd? Är de sprängfyllda med allt från kartonger till barnens gamla innebadyklubbor?
Anlita oss, Hemtrevligt. Vi har lång erfarenhet av all typ av hemservice.
Kontakta oss saå kan vi tillsammans göra din vardag enklare.


Städning

Spring-CleaningEfter du kontaktat oss bokar vi – vid behov - ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom vilka uppgifter i hemmet du önskar hjälp med samt gör en uppskattning av tidsåtgång för arbetet. Efter det så enas vi om vad som ska göras, hur ofta det ska göras och vad det kostar. När du ska flytta tar vi hand om flyttstädningen åt dig.

Hemservice

home serviceHemtrevligt erbjuder inte bara städning. Vår personal kan så mycket mer. Vill du ha hjälp med tvätt, strykning, bädda om i sängarna, enklare trädgårdsarbete, gå ärenden, gå ut med hunden, duka eller laga maten - ring oss. Vi har nästan alltid förslag på lösningar och nästan alltid personal som passar för uppdraget.

Förrådsstäd

cleangarageVi städar ditt förråd. Ger förslag på mer effktiva förvaringslösningar. Köper och monterar nya hyllor åt dig.

Underhåll

clean-floorMed regelbundet underhåll förlänger man livslängden avsevärt på golv och andra ytor. Olika material kräver olika behandling för att må bra. Kontakta oss för prisförslag.

Hantverkare

hantverkareMånga saknar tid, kunskaper eller muskelkraft att utföra hantverkaruppgifter i hemmet. Om man gör fel kan det dessutom kosta rejält när man tvingas göra om alltihop.
Vi är er egen hantverkare i hemmet, vi målar, installerar TV/dator/stereo , sätter upp tavlor, installerar kyl och frys mm.

Barnpassning

barnpassningIbland behöver man lite extra hjälp för att få vardagen att gå ihop. Hemtrevligt i Umeå AB hjälper dig att hitta en barnflicka/barnvakt som passar din familj och just era behov. Det kan tex handla om:
- lämna eller hämta på dagis/skola och ta hand om barnen några timmar på eftermiddagen eller kvällen
- följa med till diverse aktiviteter - leka med barnen
- hjälpa till med läxläsning
- förbereda/laga mat
- natta barnen
Ni kanske behöver en barnflicka som tar hand om ert barn/barnen hela dagar och som även har möjlighet att stanna kvar över natten. Behoven är olika från familj till familj och kanske även från en dag till en annan. Vi hjälper dig oavsett vilket behov du än har. Vårt arbetssätt är flexibelt, du väljer själv om du vill boka upp en barnflicka med återkommande tider eller för enstaka tillfällen.